Proiecte

Proiectul  „The Heritage of Charles IV”
proiect Erasmus +, de incluziune sociala, 01 – 11 decembrie 2016, Praga

Sfarsitul de an 2016 a venit cu un nou proiect Erasmus +,pregatit inca de anul trecut, prin colaborarea dintre ASPIIR, Asociatia Duha Tangram din Praga si o organizatie din Malta.
Mai mult >>

Proiectul  „ME & IBD”
29  – 30 septembrie 2016 /Al VIII-lea Simpozion Naţional al RCCC privind bolile inflamatorii intestinale

Ca in fiecare an, asociaţia ASPIIR s-a alăturat medicilor gatroenterologi prezenţi la Simpozionul Naţional de boli inflamatorii intestinale al Clubului Român pentru boala Crohn si Colita Ulcerativă, prin organizarea proiectului „Me & IBD”, 29 – 30 septembrie, Crowne Plaza, Bucureşti.
Mai mult >>

Ghidul ECCO – EFCCA pentru pacientii cu BII – lansat in cadrul Congresului ECCO din 16 martie 2016, Amsterdam.

După cum știți deja, am lucrat alaturi de EFCCA si de Organizația Europeană  pentru Colita si Crohn (ECCO) la un proiect important, în scopul de a face Ghidul ECCO destinat persoaneler cu IBD

Mai mult >>

„Muntele sperantei” 27 septembrie 2015, Cheile Gradistei

Pacienţi şi medici au urcat 13 kilometri pe munte pentru a atrage atenţia asupra bolilor inflamatorii intestinale
Asociația Persoanelor cu boli Inflamatorii Intestinale din România (ASPIIR) si Clubul Român pentru Boala Crohn și Colită Ulcerativă (RCCC) au organizat o expediţie montană inedită.

Mai mult >>

„Happy Day for You”, ianuarie 2015/ Praga
Praga, 15 – 25 ianuarie 2015/ “Happy Day for You” – un proiect în parteneriat cu asociaţia pragheză Duha Tangram şi finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus + / 2014 -2020

Nu de puţine ori, tinerii cu BII devin nişte prizonieri ai casei, traversează perioade critice cu puternice implicaţii

Mai mult >>

Non-Formal Medieval Festival

Asociatia A.S.P.I.I.R. a organizat proiectul european Non-formal Medieval Festival in Sighisoara in perioada 1 -10 octombrie 2013, proiect in cadrul caruia 25 de tineri cu afectiuni cronice sau dizabilitati din Croatia, Spania, Cehia, Italia si Romania.

Mai mult >>

D.O.L.L.S.

Proiectul Developing Our Lifelong Learning Skills – D.O.L.L.S. s-a desfasurat in perioada 24 iunie -1 iulie 2013 la Calarasi si a reunit 25 de tineri din 5 tari: Danemarca, Italia, Serbia, Bosnia & Hertegovina si Romania – tineri cu boli inflamatorii intestinale, purtatori de stoma, cu dizabilitati, dar si tineri fara afectiuni medicale.
Mai mult >>

Arhiva 2012

In noiembrie 2012, ASPIIR a participat la seminarul Appetiser – seminar de introducere in munca internationala cu tinerii, organizat de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in domeniul  Dezvoltarii Educatiei si Formarii Profesionale din Atena/ Grecia si finantat de Comisia Europeana.
Mai mult >>